Johannesbäcksgatan 93 Salabacke
Salabacke

Johannesbäcksgatan 93

Såld

-KOMMANDE FÖRSÄLJNING-

Högst upp i huset finns denna fina hörnlägenhet, där du kan avnjuta fördelarna av ett fritt läge och ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har en välkomnade entré, två sovrum, öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong. Ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i hall samt ett förråd i källaren. En annan vacker detalj som ger bostaden det där "lilla extra" och speglar en känsla av harmoni i inredningsvalen är det terrazzomönstrade klinkergolvet i badrummet, som du möts av redan vid golvet i trapphuset och återigen vid stänkskyddet i köket som en vacker röd tråd.

Ett välutrustat hem med hög standard i fastighet från 2018 med hiss från markplan. En välskött förening med en trevlig innergård och omskötta gemensamhetsutrymmen. Utanför huset finns även nybyggda Knäckepilsparken.

På Johannesbäcksgatan bor du med gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna, bra kommunikationer med stadsbussen och med bil går det smidigt att ta sig ut på E4:an. På gångavstånd finns både Årsta centrum och Gränby centrum med ett rikt utbud av affärer och allmän service.

Lägenheten kommer fotograferas invändigt under september, vänligen kontakta mäklaren för mer information kring försäljningen och eventuellt förhandsintresse.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.