Djäknegatan 25A Kapellgärdet
Kapellgärdet

Djäknegatan 25A

Välskött trea, social planlösning och balkong med lummig utsikt

Såld

Välskött trea, social planlösning och balkong med lummig utsikt

Här bor du på ett kortare promenadavstånd till Uppsala centrum, i en bostad med fördelar som fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och hörnläget i byggnaden. Dessutom har du ett insynsskyddat läge på andra våningen, en stor balkong som vetter mot en lummig park och egen tvättstuga i lägenheten.

Social planlösning med rymligt vardagsrum, öppet mot den renoverade köksdelen som har matplats för 4-6 personer framför fönster och utgång till balkongen där du kan avnjuta härlig förmiddagssol. Två sovrum i varsin del av bostaden, badrum med badkar och separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i lägenheten samt ett stort förråd på vinden.

Brf Djäknen är en stor förening med flera fastigheter, där föreningens hus färdigställdes 1984 och samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. I föreningen finns tvättstugor, cykelhus, barnvagnsförråd samt trevliga innergårdar med odlingsmöjligheter samt tvättstugor. I avgiften ingår både värme, vatten, tv och bredband. Dessutom har föreningen ett gemensamt gruppavtal för el ger förbättrade driftskostnader.

För den som vill veta mer finns en mycket informativ hemsida: http://djaknen.bostadsratterna.se

Som boende på Djäknegatan 25A fås ett mycket attraktivt läge i staden med exklusiva områden som granne och här är det lika lätta att ta sig in till centrum som ut till E4:an för den som värdesätter enkel access till motorvägen. Även Gränbystaden med Uppsalas bästa shopping-utbud blir lättillgängligt härifrån och grönområden med upplysta motionsspår ligger också nära.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.