Svartmangatan 6B Övre Slotts
Övre Slotts

Svartmangatan 6B

Såld

Välkomna till ett unikt boende beläget i Uppsalas äldsta kvarter. Ett smakfullt renoverat hem om ca 72 kvm med härliga attribut såsom bevarade trägolv, synliga takbjälkar, kakelugnar och vindskaraktär. Här bor du i ett lugnt och ett skyddat läge på Övre Slotts.

Här möts man av en välkomnande entré med takfönster som ger ett trevligt ljusinsläpp, ett renoverat kök med en rymlig matplats. Luftigt vardagsrum med kakelugn, platsbyggd bokhylla och en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Ett generöst sovrum med kakelugn och en platsbyggd garderob med kattvind samt ett stort badrum med ingång från hallen.

Här bor du i Pelle Svanslöskvarteren på Öfre Slotts med promenadavstånd till allt vad Uppsalas stadskärna erbjuder.
Här finns Engelska parken, Universitetsparken och fina gångstråk efter Fyrisån. På närliggande gator finns flertalet caféer, restauranger och närmaste mataffär på fem minuters promenadavstånd. Inte långt från bostaden finns några av Uppsalas landmärken, Domkyrkan, Uppsala slott, Carolina Rediviva och Sten Sturemonumentet.

Bostaden planeras att säljas under september, anmäl intresse nedan.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare
Tomas Östlund

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.