Trunstavägen 5 Knivsta
Knivsta

Trunstavägen 5

Tvåa med stor balkong

Såld

Tvåa med stor balkong

Välkommen hem till Trunstavägen 5. Med egen rymlig balkong och föreningens gemensamma takterrass till förfogande är detta verkligen en drömbostad. Bostaden är ljus och i fint skick med en tilltalande planlösning. Här finns ett rymligt allrum, avskilt sovrum med gott om förvaring, ett smakfull köksdel med gott om förvaringsmöjlighet och matplats i allrummet. Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

På bekvämt gångavstånd till tågstationen, vilket är ett perfekt pendlarläge både till Uppsala och Stockholm. Inom gångavstånd finns även vackra promenadsträckor på Upplandsleden, samt naturreservatet Gredelby hagar och Trunsta träsk. På sommaren finns bra badmöjligheter vid sjön Valloxen och nu på vintern kan du åka skridskor. Knivsta har alltså ett perfekt läge för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till vacker natur men samtidigt ha både Uppsala och Stockholm inom pendlingsavstånd.

Visa mer
Slutpris

1 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Emilio Silva

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.