Luthagen

Tegnérgatan 25B

Charmig 30-tals lägenhet med balkong

SÅLD

Charmig 30-tals lägenhet med balkong

Välkommen till denna charmiga 30-tals lägenhet i populära Luthagen. Lägenheten är belägen två trappor upp och är smakfullt renoverad med många fina detaljer som djupa fönsternischer, trägolv och generös takhöjd som ger rymd, samt att lägenheten är ytterst välplanerad. Rymlig hall med god förvaring i garderob samt inbyggd hatthylla och skoförvaring. Vidare in i rummet finns det plats för både, säng, soffa och matplats samt möjlighet för garderob och byrå. Från rummet nås även den fantastiska balkongen i insynsskyddat läge mot gården. Lägenheten har ett smart planerat kök med fina detaljer som handgjorda köksluckor av möbelsnickare, god förvaring i skåp och bra arbetsytor. Rymligt badrum med dusch. Utöver förvaringen i lägenheten tillhör det två stycken förråd.

Här bor du i ett fantastisk 30-tals hus, arkitekt ritat av Tomas Diös. Föreningen är välskött med god ekonomi och har en mysig gård med flera sittgrupper.

Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadskärnan men också gillar grönska och vill ha närhet till parker. Promenadavstånd till matbutiker, gym, restauranger, café, apotek och postombud vid Mimmi Ekholms plats. Ekonomikum ligger ett stenkast bort och på bara 6 minuter cyklar du till Uppsala universitet och Engelska parken, även cykelavstånd till BMC, Ångström och Polacksbacken. För dig som motionerar ligger Stabbyskogen på bekvämt avstånd och erbjuder fina motionsspår samt vacker natur. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an. En perfekt första bostad, för studenten eller den som pendlar.

För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.