Alsike

Boängsvägen 20B

SÅLD

Välkommen till Boängsvägen och ett smakfullt renoverat hem om ca 153 kvm. Med ett högt och insynsskyddat läge på en lugn och barnvänlig del av Boängsvägen finns nu möjlighet att förvärva ett hus som det bara är att flytta in i.
På entréplan finns en rymlig hall, ett stort kök med plats för den stora familjen och en groventré/tvättstuga. Ett luftigt vardagsrum med braskamin, två rymliga sovrum, ett stort badrum och en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Övre plan disponeras idag med två separata sovrum med smart inbyggd förvaring och ett allrum. Ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen och ett badrum med bastu. Vardagsrummet kan delas av till två sovrum vilket skulle erbjuda en övervåning med upp till fyra sovrum, ett allrum och ett badrum med bastu.
Huset har det senaste åren totalrenoverats med, nytt kök, nya badrum, installation av braskamin och samtliga ytskikt. Dessutom hat en ny frånluftsvärmepump installerats och el setts över och uppdaterats med bl.a. dimmer i samtliga rum.

Runt en stor del av huset finns en altan med möjlighet till flera sittgrupper. En lättskött tomt med fina barnvänliga gräsytor för lek och spel och en stor uppställningsplats för fem bilar.

Välkommen att boka visning!

Visa mer
Slutpris

6 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.