Vaksalagatan 55 Fålhagen
Fålhagen

Vaksalagatan 55

Kvadratsmart etta i centrala Uppsala.

Såld

Kvadratsmart etta i centrala Uppsala.

Välkommen till denna optimala 1:a med genomgående fina ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Lägenheten fördelar sig på ett rum med plats för både säng, soffa och matbord, renoverat kök med bra förvaring, samt ett helkaklat badrum med dusch och handukstork. Här bor du centralt i Uppsala med närhet till tågstationen och centrum. Perfekt lägenhet för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Här bor du på ett bekvämt promenadavstånd till centrum och på samma gata ligger Vaksalatorg samt gallerian Kvarnen där det finns matbutik, apotek, café och restauranger. Vidare i kvarteren har du flera kvarterskrogar och vill du storhandla så ligger Willys bara några minuter bort. Uppsalas stadskärna väntar ett fåtal kvarter bort . Som boende på Vaksalagatan 55 bor du med ett fantastiskt pendlarläge, 15 minuters promenad till centralstationen och med 5 minuter med bil till påfart för E4:an. Gränbystaden cyklar du till på endast 10 minuter. Där finns flera butiker, restauranger och livsmedelsbutiker. Även cykelavstånd till Uppsalas Universitetsinstitutioner.

För mer info, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Visa mer
Slutpris

1 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.