Torngatan 36 Kapellgärdet
Kapellgärdet

Torngatan 36

Såld

Under våren 2022 planeras försäljningen med tillträde i mitten oktober, välkommen att anmäla intresse nedan.

Med ett insynsskyddat läge på våning fem i finns snart möjlighet ett förvärva ett väldisponerat hem om ca 134 kvm. Ett hem som erbjuder generösa sällskapsytor, upp till fyra sovrum, två stora balkonger och två badrum. En bra förening med en trevlig innergård, garageplatser och förråd i källaren samt stabil ekonomi. Här bor du centralt med närhet till Resecentrum och Uppsalas stadskärna.

En välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder, förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt en garderob. Från hallen når du båda badrummen och ett avskilt sovrum som med fördel kan användas som tonårsrum eller gästrum. Centralt i lägenheten finns ett modernt kök med en stor matplats, en trevlig loggia och ett sovrum som idag används som arbetsrum. I den andra delen av bostaden finns ett luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och två sovrum, varav ett med utgång till balkongen som vetter mot innergården.

Som boende på Kapellgärdet bor du i omtyckta kvarter nära city. I närområdet finns bl. a. en mini-livs, gym och frisör. Stadskärnan väntar på promenadavstånd och pendlarläget är bra. Föreningen Tornet 2 har historiskt sett inte haft kö alternativt kort kö till parkering i föreningens garage och har under flertalet år erbjudit sina medlemmar en avgiftsfri månad då ekonomin tillåtit det.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.