Luthagen - Stabby

Prästgårdsgatan 12A

Charmig tvårumslägenhet med balkong!

SÅLD

Charmig tvårumslägenhet med balkong!

I Luthagen/Stabbys lummiga kvarter finner ni denna optimalt planerade tvårumslägenheten med balkong. Ombonad och mysig lägenhet i genomgående bra skick. Här ingår både TV och bredband i månadsavgiften! Hiss från markplan. Gemensamt i föreningen finns bl.a. bastu, hobbyrum gym och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja.

Bostaden är bekvämt belägen med halvtrappa och fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning och övrigt möblemang. Ljust kök med vit skåpinredning och modern glasskiva med tapet ovan bänkskivan. Här finns gott om skåp och bänkyta. Matplats invid fönstret. Vidare finns ett stort vardagsrum med utgång till balkongen, sovrum med klädkammare vilken idag används till kontorsplats samt ett fräscht badrum med badkar.

Här bor du nära bl. a. restaurang, bank, florist och Coop på Ringgatan. Vid Mimmi Ekholms plats finns ICA-butik, frisör och ett apotek. För dig som motionerar ligger Stabbyskogen på bekvämt avstånd och i området finns även gym.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Jessica Gustafsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.