Djäknegatan 24 Kapellgärdet
Kapellgärdet

Djäknegatan 24

Optimal 2:a med egen uteplats.

Såld

Optimal 2:a med egen uteplats.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med mysig uteplats. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med fönster åt två håll som ger ett fint ljusinsläpp. Renoverat kök med smakfull design, fullt utrustat med integrerad kyl och frys samt diskmaskin, stor matgrupp framför fönster och utgång till uteplatsen. I anslutning till köket finns även ett stort förråd alternativt skafferi med gott om förvaring. Lägenheten har en rymlig hall med bra avhängningsyta för kläder och skor samt ett rymligt sovrum med plats för större säng och bra förvaring i garderober. Helkaklat badrum med duschhörna. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett förråd tillhörande lägenheten. Det finns även möjlighet till att göra om lägenheten till en bra trea. Perfekt om man vill ha ett hemmakontor eller ett till sovrum.

Föreningen Brf Djäknen är välskött med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har cykelförråd och tvättstuga och den trevliga innergården har utemöbler och grillmöjligheter. Utöver förvaringen i lägenheten finns det även förråd tillhörande lägenheten. Brf Djäknen har även sänkt månadsavgiften med 10 % i år.

Lägenheten ligger attraktivt i Kapellgärdet med närhet till matbutiker, restauranger och närservice. På Djäknegatan bor du på 7 minuters cykelavstånd från Uppsala centralstation med tillgång till kommunikationer som pendeltåg och buss. Även Uppsalas alla universitetsinstitutioner ligger på nära avstånd från lägenheten och Uppsala centrum promenerar du till på 20 minuter. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an. Några av fördelarna med lägenhetens läge.

Välkommen på visning, boka tid via hemsidan.

Visa mer
Slutpris

1 910 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.