Såld fritidshus på Pionvägen 153 i Tunabackar
Tunabackar

Pionvägen 153

Mysig stuga i Tunakolonin

Såld

Mysig stuga i Tunakolonin

Nu finns möjligheten att förvärva en idylliskt stuga i Tunakolonin. Här erbjuds äkta trädgårdskänsla i ett skyddat och ogenerat sydvästläge. Stor tomt med odlingsmöjligheter både utanför och i pallkragar, bla odlas potatis och jordärtskockor på tomten, perfekt för den som gillar att odla och laga mat! Ljus och charmig stuga med tidsenliga snickerier och gediget trägolv. Rymligt kök med kokplatta och förvaring i skåp samt i det bevarade serveringsskåpet med fin bänkskiva i sten. Framför fönstret ut mot framsidan finns möjlighet till matplats för två. Utöver köket finns ett allrum med plats för soffa och bord som bjuder in till umgänge och gemenskap framför den öppna spisen. Stugan har även en mysig inglasad altan, perfekt för middagsbjudningar från tidig vår till sen höst. Trädgården är välskött och har mängder av växter och blommor och utöver odlingsmöjligheter finns även flera fruktträd och buskar som till exempel, äppelträd, plommonträd, hallonsnår och rabarber. På baksidan av tomten finns även en friliggande förrådsbod för förvaring av trädgårdsredskap och utemöbler. Intill förrådsboden finns en diskbänk med vatten från ån, som kan användas till att kunna spola av krukor när du planterat blommor och växter, det finns även en tappkran på baksidan av tomten för vattning av trädgården och vid tomtgränsen nås det kommunala färskvattnet. Under äppelträdet finns en mysig sittgrupp där du kan njuta av ditt kaffe en varm sommardag.

Utöver din kolonilott finns det ett föreningshus bara några minuter bort, där finns duschar, toaletter, tvättstuga, bastu och samlingslokal med stor altan. Samlingslokalen går även att boka vid större tillställningar om man vill ha en festlokal. Fortsätter du förbi föreningslokalen kommer du ner till Fyrisån där Tunakoloni har en brygga som man kan bada ifrån de varma sommardagarna.

Tunakoloni ligger på cykelavstånd från Uppsalas stadskärna och med närservice bara några minuter bort på Torbjörnstorg. Där finns matbutik blomsterbutik, café, kiosk och restauranger. I närområdet finns Fyrisfjädern och Fyrishov som erbjuder bad, bowling, gym, och mycket mer. För dig som uppskattar fina promenad och motionsspår så finns det fina gångvägar ut med Fyrisån.

Perfekt för dig som vill ha en trädgård, gillar att odla eller bara vill kunna komma bort och koppla av en stund.

För mer information och intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Visa mer
Slutpris

1 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.