Sysslomansgatan 35A Luthagen
Luthagen

Sysslomansgatan 35A

Charmig etta i gedigen 30-tals fastighet

Såld

Charmig etta i gedigen 30-tals fastighet

Högst upp i huset på våning 3/3 finner ni denna charmiga etta med sovalkov. Låg månadsavgift och ett centralt men lugnt läge i populära Luthagen. Här välkomnas du in i en drömmig vindsetta med bevarade tidstypiska detaljer och en rejäl dos charm. Här finns ett stort allrum med plats för både soffgrupp och matplats samt en rymlig sovalkov. Vidare finns en bra och välutrustad köksdel samt ett fräscht helkaklat badrum och klädkammare för förvaring. Denna lägenhet vill du inte missa!

Här bor du i lugna kvarter med behagligt gångavstånd till stadskärnan. Närhet till ICA-Luthagen, promenadstråken kring ån och mysiga restauranger och butiker. Föreningen har dessutom en lummig och väldigt trevligt innergård för föreningens medlemmar att disponera och nyttja.

Byggnaden är uppförd 1938 av stiftelsen Frideborg som hem för prästänkor. Arkitekt var Hans Westman. Han var en framstående arkitekt under den funktionalistiska epoken framförallt verksam i Skåne. Byggnadens funktion som pensionärshem för prästänkor är karaktäristiskt för Uppsala och i synnerhet för stadsdelen Luthagen.

Varmt välkommen på visning!

Du bokar enklast din ankomsttid via hemsidan, se nedan. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Jessica Gustafsson på 0707820012.

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.