Kungsängen

Kungsängsgatan 68 F

Optimal lägenhet med två balkonger!

Optimal lägenhet med två balkonger!

SNABBFAKTA

  • Boarea: 53.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 6, hiss finns
  • Avgift: 2 773 kr Inklusive värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 259 kr/mån för bredband. Varmvatten debiteras efter förbrukning.
  • Förening: Kungsängen Entré
  • Byggnadsår: 2016
  • Område: Kungsängen, Uppsala

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kungsängsgatan 68 F

Välkomna till denna fina 2:a i perfekt läge!

Här bor du i en fantastisk lägenhet med smart planlösning och som har två balkonger!
Lägenheten har genomgående fina ytskikt och får fint ljusinsläpp från fönster åt två håll. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med plats för större matgrupp och soffa. Köket är fullt utrustat och har bra arbetsyta och förvaring. Stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i skåp ovanför. Det stora sovrummet in mot gården har plats för en större säng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar, även utgång till ena balkongen. Den stora balkongen ligger in mot föreningens gemensamma innergård och ger plats för en loungemöbel samt växter. Lägenheten har ett stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och soffbord. Vardagsrummet får fint ljusinsläpp från fönsterparti samt utgång till lägenhetens andra balkong som har en fantastisk utsikt. Utöver förvaringen i den rymliga hallen har lägenheten även ett tillhörande förråd.

Som boende i Brf Kungsängen Entré bor du i en välskött förening som erbjuder en gemensam takterrass med tillhörande loungemöbler, grill och WC. Det finns även cykelförråd och barnvagnsrum att nyttja av föreningens medlemmar samt en gemensam innergård med lekplats.

Här bor du med ett perfekt pendlarläge samt närhet till grönområden och gångavstånd till stadskärnan. I närområdet finns en välsorterad matbutik samt flera restauranger samt apotek. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att centralstationen cyklar du till på bara några minuter. Här promenerar du längs mysiga gångstråk ut med fyrisån som leder in till Uppsalas stadskärna. Ta någon av broarna över ån så är du i Stadsträdgården som är lika fin sommar som vinter. Här ligger även Studenternas idrottsplats där du kan åka skridskor på vintern.

För mer information och visning - Kontakta ansvarig mäklare.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med utgång till ena balkongen. Här finns plats för en större soffgrupp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Matplats i kök/vardagsrum

Matplats med gott om plats för ett bord med fyra stolar. Vitmålade väggar med parkettgolv.

Visa mer

Balkong 1

Rymlig balkong med plats för stolar och bord i mysigt läge.

Visa mer

Kök

Fräscht kök med vit köksinredning. God förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro, kyl och frys. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med plats för en större säng och goda förvaringsmöjligheter i garderoben längst väggen. Här finns även utgång till ena balkongen.

Visa mer

Balkong 2

Mysig balkong med plats för en mindre loungegrupp.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i skåp. Vitt kakel på väggar och grått klinker på golv.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med god förvaring i garderober. Vitmålade väggar och klikergolv i entrén samt parkettgolv.

Visa mer

Gemensam takterrass

Gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Uppsala. Under sommarhalvåret är det möblerat med trevliga sittgrupper som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Visa mer

Innergård

Fin innergård med flera sittgrupper samt lekplats och grönytor.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53.5 m² föreningens information
Våning
4 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,5278 %
Andel av årsavgift
1,504 %

Föreningen

Namn
Kungsängen Entré
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %.
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Föreningens hus byggdes 2016 och består av ett flerbostadshus med 72 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt.

Gemensamt i huset finns cykelförråd, barnvagnsrum och en stor takterrass med möbler och grill som får nyttjas av medlemmarna utan extra avgift. Terrassen bokas via hemsidan.

Gemensam innergård med trädgårdsmöbler, grill och lekplats.
Information om månadsavgiften
Inklusive värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 259 kr/mån för bredband. Varmvatten debiteras efter förbrukning.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring, kontrollerat 2021-09-14.
Tv och Bredband
Tv och bredband via Telia.
Parkering
Det finns 37 garageplatser som kostar 900 kr/mån.
Ingen kö, kontrollerat 2021-09-14.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
F med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
33,103%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-01-31
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
88 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2019-01-31

Omgivning

Allmänt om området

Industristaden är en tämligen ny stadsdel i Uppsala som tillhör området Kungsängen. Moderna kvarter har tagit vid där de gamla innerstadskvarteren slutar. En ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räk-kryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården med klassiska ställen som Studenternas idrottsplats och det anrika nöjespalatset Flustret.

Kommunikation

UL:s linje 42 går genom området med stop på Sågargatan. Utmed Kungsgatan går flera olika busslinjer, även regionbussar. Det är gångavstånd till resecentrum och tack vare den södra upp/nedgången kommer man snabbt på Stockholmspendeln.

Närservice

I kvarteren finns flertalet butiker och restauranger med olika inriktningar och smaker; Pizza, Sushi, Thai och snart även en irländsk pub. Jazzklubben "Hijazz" finns i området. Willys är den stora matbutik som finns nära till hands och ligger utmed Kungsgatan.

Parkering

Möjlighet att parkera i området finns. Många av föreningarna erbjuder sina medlemmar (och ibland utomstående) garageplatser.

Har du båt? Det finns ett fåtal båtplatser utmed Fyrisån och två båtklubbar för uppläggningsplats vintertid.

Övrigt

Första parken är ett "stenkast" från lägenheten och heter Tullgarnsparken. Här finns ett utomhusgym. Om du går in mot stan och tar den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården som erbjuder Studenternas idrottsplats och det anrika nöjespalatset Flustret. Mitt i Stadsträdgården finns ett trevligt café. Bortom Studenternas finns en minigolfbana/cafe och längre bort KAP-området.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.