Götgatan 20C Luthagen
Luthagen

Götgatan 20C

Välkommen till Götgatan 20C

Såld

Välkommen till Götgatan 20C

Charmig och ljus etta med stort kök och balkong. Bostaden är i genomgående bra skick och alla fönster vetter mot innergården vilket ger ett lugnt läge. Låg månadsavgift där både TV och bredband ingår! Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med en rymlig klädkammare och ett stort allrum med utgång till balkongen i sydväst. Vidare finns ett separat kök med gott om plats för matbord samt ett fräscht badrum med badkar.

Ett mycket bekvämt och attraktivt boende endast ett stenkast från Fyrisån. Perfekt bostad för dig som ska plugga och vill ha nära till Ekonomikum och centrum för att ta del av Uppsalas härliga studentliv. Här bor du med närhet till ICA-Luthagen, promenadstråk kring ån och mysiga restauranger och butiker.

Uppmärksamma att detta är en kommande försäljning. Förhandsvisning kan vara möjligt, vid intresse kontakta ansvarig mäklare Mina Rostvik.

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.