Ymergatan 16 Fålhagen
Fålhagen

Ymergatan 16

Tillfälle att förvärva en optimal 1:a med perfekt läge i populära Fålhagen!

Såld

Tillfälle att förvärva en optimal 1:a med perfekt läge i populära Fålhagen!

Välkommen till Ymergatan 16 och denna väldisponerade 1:a med balkong och härligt ljusinsläpp där fönstren vetter mot sydost. Lägenhetens 26 kvm fördelar sig på ett charmigt kök med bra förvaring, ett fräscht badrum med badkar samt ett rum med plats för både säng, soffa och mindre matplats med utgång till den mysiga balkongen med plats för bord och stolar. Med dess låga månadsavgift på 1704kr, inklusive värme vatten, kabelTV och bredband är detta den perfekta lägenheten för dig som söker en studentlägenhet, övernattningslägenhet eller ditt första boende.

Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober i både hallen och rummet. Utöver förvaringen i lägenheten finns det även två stycken förråd tillhörande bostaden.

Föreningen är välskött med god ekonomi. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum, samlingslokal, hobbyrum övernattningsrum, tvättstuga med torkrum, mangel, torkskåp och torktumlare. Även tillgång till en trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grill. Föreningen har både kall och varmgarageplatser samt parkeringsplatser, för närvarande är det ingen kö till parkeringsplatserna!

Som boende i Fålhagen har du närhet till det mesta! På ett par minuter nås Coop! Vidare finns gallerian Kvarnen med matbutik, postombud, apotek, Systembolag samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger, men även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket populära studentnationerna.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

1 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.