Salagatan 55B Fålhagen
Fålhagen

Salagatan 55B

Mysig 1:a med balkong i fålhagen.

Såld

Mysig 1:a med balkong i fålhagen.

Välkommen till denna hemtrevliga etta med stor balkong in mot den lummiga gården. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med renoverat kök och helkaklat badrum. Bra planlösning som fördelar sig på en rymlig hall med inbyggd garderob och klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Stort allrum med plats för säng och soffgrupp, från allrummet nås den väl tilltagna balkongen med kvällssol. Husets charm från 30-talet syns i tidsenliga detaljer som generös takhöjd, fina trägolv och djupa nischer med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här bor du i en välskött förening med flera gemensamhetsutrymmen så som bastu, cykelförråd, samlingslokal, tvättstuga med torkrum och övernattningsrum.

Föreningen har mycket välskött och trevlig innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. I anslutning till innergården ligger Frodeparken med mysiga promenadstråk och på gångavstånd når du Vaksalatorg och gallerian Kvarnen som erbjuder matbutik, närservice, apotek, systembolag, frisör och mysiga restauranger. Uppsalas stadskärna väntar ett fåtal kvarter bort och resecentrum promenerar du till på bara några minuter. Det är även cykelavstånd till alla Uppsalas Universitetsinstitutioner. Perfekt första bostad, studentboende eller övernattningslägenhet.

Kontakta ansvarig mäklare för att veta mer.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.