Övre Slotts

Övre Slottsgatan 9A

Tillfälle att förvärva ett hem utöver det vanliga!

SÅLD

Tillfälle att förvärva ett hem utöver det vanliga!

Välkommen till Övre Slottsgatan 9 och ett unikt hem i Uppsalas äldsta kvarter. En nyrenoverad bostad som är belägen högst upp i huset och har fönster i tre väderstreck. En välkomnande entré och ett allrum med en avskild läshörna samt ingång till badrummet. Ett ljust kök med fönster i två väderstreck och ett sovrum med en fungerande kakelugn. I entrén finns trappan till ett loft med plats för en dubbelsäng. Ett hem om totalt ca 60kvm med en originell planlösning, tidstypiska detaljer och mycket karaktär.
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

En välskött och lågt belånad förening med en lugn och skyddad innergård med en härlig grönska. På gården finns sittgrupper och grillmöjligheter.

Här bor du i Pelle Svanslöskvarteren på Öfre Slotts med promenadavstånd till allt vad Uppsalas stadskärna erbjuder.
Här finns Engelska parken, Universitetsparken och fina gångstråk efter Fyrisån. På närliggande gator finns flertalet caféer, restauranger och närmaste mataffär på fem minuters promenadavstånd. Inte långt från bostaden finns några av Uppsalas landmärken, Domkyrkan, Uppsala slott, Carolina Rediviva och Sten Sturemonumentet.

Visning innan söndag 30/5 är ej aktuellt.
Välkommen att boka ankomsttid för visning.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.