Portalgatan 76 Kapellgärdet
Kapellgärdet

Portalgatan 76

-KOMMANDE FÖRSÄLJNING-

Såld

-KOMMANDE FÖRSÄLJNING-

Välkommen hem till denna fina drömlägenhet som är belägen högst upp i huset. Välplanerade rum, genomgående fina ytskikt, vackra ljusinsläpp och en boyta om 99 kvm.

Denna trea har svårslagna sällskapsytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med en naturlig matplats, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med toalett, tvättmaskin, torktumlare och badkar, separat WC finns även i anslutning till lägenhetens entré. Gott om förvaring med både garderober, stor klädkammare samt förråd i källaren. Lägenheten har även två stora möblerbara balkonger. Den ena nås från sovrummet och ligger i österläge, där du har morgonsol som stannar en stund in på förmiddagen med en utsikt mot Uppsala siluetten. Den andra balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot föreningens skyddade innergård. Denna balkong ligger i soligt söderläge och har solen strålar når balkongen större delen av dagen.

Här bor du i ett stadsnära boende i det attraktiva nybyggda området Kapellgärdet, i en stabil förening med god ekonomi. Utmärkt pendlarläge då du tar dig till resecentrum och centralstationen på under 10 minuter.

-Planerad visning februari 2022-

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.