Kungsgatan 52D Centrum Uppsala
Centrum Uppsala

Kungsgatan 52D

Välplanerad 1,5:a mitt i centrala Uppsala

Såld

Välplanerad 1,5:a mitt i centrala Uppsala

Välkommen till denna trevliga 1,5:a som ligger mitt i centrala Uppsala. Endast några minuters promenad till butiker och restauranger samt bra kommunikationer med Uppsala resecentrum ett stenkast från bostaden. Lägenheten är välplanerad med ett halvrum som används som sovrum och möjligheten att gå runt mellan alla rum gör att den känns rymlig. Vardagsrummet får ett fint ljusinsläpp med fönsterpartier längs med hela ytterväggen och har plats för soffa och skrivbordshörna samt bra förvaring i garderobsvägg. Köket är smakfullt renoverat med bevarade originalluckor, bra arbetsytor både vid den rostfria diskbänken men också vid det gamla serveringsskåpet. Trevlig matgrupp framför fönstret som ger fint ljusinsläpp, gott om plats för fyra personer. Fullutrustat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaringen i lägenheten tillhör det tre stycken förråd.

Det är en välskött bostadsrättsförening som erbjuder en grön innergård med gemensamma trädgårdsmöbler samt en gemensam takterrass. Det finns även tvättstuga med torkrum, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Här bor du med perfekt pendlarläge och närhet till allt vad staden erbjuder, som granne ligger den omtyckta restaurangen Peppar peppar och i kvarteret Suttung som ligger bredvid huserar hotellet Elite Hotel Academia, puben Bishops Arms och restaurangen Miss Voon som har en fantastisk utsikt över Uppsala.

Perfekt första bostad, studentboende eller övernattningslägenhet med både Uppsalas stadskärna och resecentrum runt hörnet.

Välkommen på visning! -Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Mina Rostvik

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.