Morgonvägen 13 Storvreta
Storvreta

Morgonvägen 13

Välkommen till Morgonvägen 13 i Storvreta

Såld

Välkommen till Morgonvägen 13 i Storvreta

Med egen ingång från gården finner ni denna genomgående fina fyrarumslägenhet belägen på våning 2/2. Här har man både balkong och en egen stensatt uteplats i markplan. Bostaden disponeras idag som en femrumslägenhet. Grymt läge med ca 500 m till den fina badplatsen i Storvreta!

Bostaden har generösa sällskapsytor vilket är perfekt för den stora familjen och socialt umgänge. Här välkomnas man in i det väl tilltagna köket med plats för stor matplats och utgång till balkongen i eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har ursprungligen tre sovrum med idag används även det ena inre förrådet till ett extra sovrum. Finns även plats för förvaring i det andra inre förrådet. Vardagsrummet är stort och ljust med fri utsikt på baksidan. Vidare finns även två helkaklade och fräscha badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Förberett för tvättmaskin.

Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med bilfria innergårdar. Gångavstånd till skola och två matbutiker, härifrån ca 10 minuters promenad till tågstationen vilket smidigt tar dig både norr- och söderut. I Storvreta finns även bibliotek, vårdcentral, restaurang, förskolor och skolor. Perfekt pendlarläge med närhet till E4:an.

Varmt välkommen på visning!

För förhandsintresse eller privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare Jessica Gustafsson på 0707820012.

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.