Såld lägenhet på Kungsängsgatan 57D i Kungsängen
Kungsängen

Kungsängsgatan 57D

Balkong, låg månadsavgift och ett centralt läge!

Såld

Balkong, låg månadsavgift och ett centralt läge!

I populära Kungsängen i centrala Uppsala finner ni denna välplanerade 1,5:a/minitvåa med balkong i lugnt läge. Bekvämt boende och nyare standard med garage i källarplan, hiss och i bostaden finns både tvätt- och diskmaskin. TV och bredband ingår i den låga månadsavgiften!

Bostaden är ljus och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, enskilt sovrum med plats för förvaring samt ett helkaklat och fräscht badrum. Det finns även en klädkammare för förvaring intill den välkomnande hallen. Enhetligt inredd med ekparkettgolv och målade ljusa väggar.

I Kungsängen bor du i ett lugnt nybyggt område med bekvämt gångavstånd till stadskärnan, nära Akademiska sjukhuset och Universitetsområdet. Här finns bekvämligheter som matvarubutik, apotek, klädbutik samt flera frisörsalonger och restauranger. Här finns vackra promenadstråk och båtbrygga vid Fyrisån och i stadsträdgården finns café och lekplats.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 095 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.