Såld lägenhet på Österängsgatan 28A i Fålhagen
Fålhagen

Österängsgatan 28A

Fantastisk fyra i omtyckt område

Såld

Fantastisk fyra i omtyckt område

På attraktiv adress i Fålhagens hjärta ligger denna välplanerade lägenhet, belägen en halvtrappa upp i huset. En lägenhet med fina sällskapsytor som samtidigt ger rum åt familjens alla medlemmar. Bostaden har en boyta om ca 100 kvm som fördelas på ett vardagsrum med rymlig plats för matsalsbord, ett bra arbetskök med matplats framför fint ljusinsläpp samt utgång mot balkongen. På lägenhetens balkong som är inglasad har du utsikt mot föreningens trevliga innergård, där du kan öppna upp fönstren på sommarens hetare dagar. Lägenheten har även tre bra sovrum och två badrumsutrymmen, ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt en separat WC. Förråd ligger i källaren.

På ett bekvämt promenads avstånd från Resecentrum tar dig till en lugn och stillsam del av Fålhagen och Österängsgatan 28A. Längs vägen från tågstationen passerar du först designhotellet Radisson Blue och därefter många av de äldre byggnader som bidragit till att göra stadsdelen så omåttligt populär. Föreningens omgivningar präglas av grönskande innergårdar och ett ostört läge där omgivande kvarter skapar en skyddande mur mot mer trafikerade vägar. Med Vaksalatorg runt hörnet kan färska grönsaker inhandlas på Farmer's market på helgen och nyligen renoverade Kvarnengallerian borgar för ett bekvämt vardagsliv med sina restauranger, apotek, Systembolag och ICA Torgkassen som möjligtvis har Uppsalas bästa deli-disk. Det speciella med bostadens läge är stillheten i kombination med närhet till både tågstation och stadskärna - här är korta avstånd ett signum utan att det görs avkall på kvaliteter som längre avstånd mellan husen och plats för stora innergårdar.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 025 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden?

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.