Vikvägen 84, hus 8 Vårdsätravik
Vårdsätravik

Vikvägen 84, hus 8

Kvarnhusen av prisbelönta Tham & Videgård Arkitekter

Såld

Kvarnhusen av prisbelönta Tham & Videgård Arkitekter

Här i södra Uppsala, alldeles intill Ekoln, ligger den fridfulla och sjönära idyllen Vårdsätravik. Prisbelönta Tham & Videgård Arkitekter har ritat ett unikt radhuskvarter med vackert bearbetade faluröda fasader. Arkitekturen är tidlös och klassisk samtidigt som den bär på ett distinkt modernt uttryck.

Här erbjuds ett boende med sydväst-läge och en boarea om drygt 150 m² som breder ut sig över två våningsplan med öppen planlösning och uteplatser på både bak- och framsida.

Inredningen har handplockats av samma arkitekt som ritat husen och här blandas det stilrent moderna med omsorgsfullt utvalda detaljer i tidlösa material. Kök levereras av Tre Sekel Möbelsnickeri, ett traditionsrikt snickeri i Västergötland, som i decennier producerat möbler av högsta hantverksmässiga kvalitet.

Vårdsätravik präglas av sitt sjönära läge med badvikar och en vacker strandpromenad inramad av uppländsk natur när den är som allra bäst.

Det finns totalt 12 radhus i projektet, fördelade på två huskroppar, adresser är Vikvägen 70-92 (jämna nummer). Priserna är från 5.175.000 kr och inkluderar färdigställd utemiljö.

Preliminär inflyttning från slutet av 2021.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller besök kvarnhusen.se

Visa mer
Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.