Ringgatan 16A Luthagen
Luthagen

Ringgatan 16A

Tilltalande 3:a med 30-tals charm i Luthagen

Såld

Tilltalande 3:a med 30-tals charm i Luthagen

Bakom den vackra rosa fasaden mitt i hjärtat av Luthagens populära kvarter finner ni denna smakfulla trerumslägenhet. Med ett högt läge på våning 3/4 har man här en stor egen balkong mot den lummiga innergården. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med vackra trägolv och dessutom fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Här välkomnas du in i en hall med plats för klädavhängning i hatthylla, till vänster finns två rymliga sovrum och ett fräscht badrum. 2017 byggdes det nya genomgångsköket i halvrummet mot vardagsrummet. Den tidigare klädkammaren används idag till skafferi. Vardagsrummet är ljust och rymligt med vackra dubbeldörrar mot den generösa balkongen. Till bostaden hör tre förråd.

Populär bostadsrättsförening med en grönskande innergård, dessutom finns trapphusbalkong att nyttja för kvällssolen. Här bor du i lugna kvarter med gångavstånd till stadskärnan och kommunikationerna med stadsbuss är mycket goda. I kvarteret finns matvarubutik, restauranger och blomaffär samt fina promenadstråk och parker för utomhusaktiviteter.

Varmt välkommen på visning!

Du bokar enklast din ankomsttid via hemsidan, se nedan. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Jessica Gustafsson på 0707820012.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Jessica Gustafsson

Jessica Gustafsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.