Brunnsätravägen 9 Vittinge
Vittinge

Brunnsätravägen 9

Ett hus att förälska sig i

Såld

Ett hus att förälska sig i

Välkommen hem till Brunnsätravägen 9, huset med fokus på generösa och sociala sällskapsytor och som samtidigt erbjuder plats för alla familjens medlemmar att ha ett eget krypin. Spännande och modern arkitektur, blandat med klassiska 30-talsdetaljer. Några fantastiska attribut du finner här är; högt till tak och öppet till nock i både sovrum och vardagsrum, matsal med synliga takbjälkar och braskamin. Kök med vedspis och samt utgång till altan. (där dessutom bygglov finns för att bygga altan längs med hela baksidan). Rymligt förråd på tomten, samt lekstuga och fina ytor för barnen att leka.

Ett naturnära läge med närhet till bland annat Skattmansö, Vittinge IP och Tenasjön med badplats. Barnomsorg i området, med både förskola och skola inom cykelavstånd och mindre än 10 minuters bilfärd till centrala Morgongåva med mataffär, restauranger och god tågförbindelse mellan Sala och Uppsala.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Slutpris

3 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Madelene Norberg

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.