Brunnsätravägen 9 -FAST PRIS Vittinge
Vittinge

Brunnsätravägen 9 -FAST PRIS

Ett hus att förälska sig i

Till salu

Ett hus att förälska sig i

Välkommen hem till Brunnsätravägen 9, huset med fokus på generösa och sociala sällskapsytor och som samtidigt erbjuder plats för alla familjens medlemmar att ha ett eget krypin. Spännande och modern arkitektur, blandat med klassiska 30-talsdetaljer. Några fantastiska attribut du finner här är; högt till tak och öppet till nock i både sovrum och vardagsrum, matsal med synliga takbjälkar och braskamin. Kök med vedspis och samt utgång till altan. (där dessutom bygglov finns för att bygga altan längs med hela baksidan). Rymligt förråd på tomten, samt lekstuga och fina ytor för barnen att leka.

Ett naturnära läge med närhet till bland annat Skattmansö, Vittinge IP och Tenasjön med badplats. Barnomsorg i området, med både förskola och skola inom cykelavstånd och mindre än 10 minuters bilfärd till centrala Morgongåva med mataffär, restauranger och god tågförbindelse mellan Sala och Uppsala.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Fast Pris: 3 495 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 180 kvm + 46 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1936, ommbyggnadsår 2019, 2021
  • Område: Vittinge, Heby
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Brunnsätra 3:6
Fast Pris

3 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Brunnsätravägen 9 -FAST PRIS

-Chans till snabbt avslut, flexibelt tillträde-

HUSET SÄLJS TILL FAST PRIS, FÖRST TILL KVAR PRINCIPEN TILLÄMPAS!
~Kontakta mäklaren redan idag för att boka privatvisning 070 555 42 89~

Nu ges chansen att få köpa denna fantastiska 1 ½ plans villa med källare, i omtyckta Vittinge i Heby kommun. Där du blir bortskämd med generösa sociala ytor för både umgänge och kvalitetsfyllt familjeliv. Huset har ett ursprungligt byggår om 1936 men tillbyggt i omgångar under de senaste åren, vilket är förklaringen till husets spännande och moderna arkitektur. Den perfekta kombinationen där nytt möter gammalt, med bekvämligheten att få känslan av att bo i ett nybyggt hus tack vare de genomtänkta renoveringarna. Samtidigt som du ser spår i klassiska 30-talsdetaljerna och vackra attribut med högt till tak, synliga takbjälkar, stora fönster, vedspis, och braskamin. Huset är idag uppmätt till totalt 180 kvm boarea samt biarea 46 kvm i källaren.

På framsidan är det en tillbyggd altan, där du kan avnjuta det härliga söderläget med plats för bord och stolar, samt trapp som leder dig in till entrén till huset med dubbeldörrar. Du möts i hallen av fint ljusinsläpp, en fantastisk känsla av rymd och fina förvaringsytor. I bostadens entréplan finns ett vackert vardagsrum med synliga takbjälkar och öppet till nock, en rymlig matsal framför stort fönsterparti och braskamin. Köket är välutrustat med fina arbetsytor och köksö. Från köket finns även utgång till altan. (äldre skick, bygglovs finns för att bygga altan längs med hela baksidan av huset) På detta bostadsplan finns även ett rymligt badrum med både dusch och hörnbadkar, samt ett arbetsrum/kontor som även skulle passa utmärkt som sovrum. Bostadens sovrumsdel finner ni idag på det andra våningsplanet. Där finns idag tre stycken sovrum, där master bedroom även har en rymligt klädkammare. På den andra våningen finns även ytterligare ett badrum med dusch. I källaren finns bostadens tvättstuga och förvaring.

Huset är beläget på en härligt trädgårdstomt, som sträcker sig runt om hela huset. Det finns även ett rymligt förråd som kan byggas om till gästhus, samt en lekstuga i miniatyr av det stora huset. På tomten finns fina ytor för barnen att leka, både yta för studsmatta och bollek. Grusad uppfart med plats för flera bilar, med möjlighet att bygga carport mot husknuten.

Vittinge är ett fridfullt och barnvänligt samhälle med närhet till förskola och skola, samt goda kommunikationer med närhet till busshållplats, samt Upptåget från Morgongåva som tar dig till både Sala och Uppsala på kort tid. Vittinge IP med fotbollsplan ligger nära, du har även promenadavstånd till Vittinge Pizzeria. Med cykel tar du dig till badplatsen vid Tenasjön på ca 10 min, som är en väldigt uppskattad plats i området under sommaren. Slalom- och pulkabacke samt skidspår finner du vid Skattmansö, en kortare biltur från bostaden.

Övrig närservice finns i Morgongåva. Där finner ni bland annat Per-Erics Livs ICA, Gåvans Grill, Restaurang My Kök Bar samt omtyckta Nya Istanbul kolgrill. Ytterligare finns bilaffär, godis-spelbutik, blomsteraffär, gym, bensinmack och frisörsalong. För sportintresserade finns gym, boxningsklubb och Morgongåva Sportklubb med fotbollsplaner och idrottshall.

Bostaden bör upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Generösa sociala ytor
  • Braskamin och vedspis
  • Möjlig inflytt redan till sommaren

Huset

Ett hus att förälska sig i, där nytt möter gammalt och genomtänkta renoveringar är utförda. Under säljarens tid i huset så har det skett omfattande renoveringar med bl.a. tillbyggnad 2019 med större hall, badrum och sovrum i entréplan, samt 2021 då tillbyggnaden om det fantastiska vardagsrummet. Även tidigare så lades ny yttertaksbeläggning och gjordes nytt badrum övervåning 2009, bytt värmesystem till luft/vatten pump 2010. Yttertaksbeläggning sanerad på vinden och ny isolering i bjälklag 2011. I ursprungsdelen av huset är det uppvärmning med radiatorer och i utbyggnaderna är det golvvärme. Bekvämligheter med kommunalt vatten och avlopp, fiber indraget i fastigheten. Dränering gjordes år 2000. Grusad uppfart med plats för flera bilar, med möjlighet att bygga carport mot husknuten.

Visa mer

Hall

Du möts av en välkomnande hall som erbjuder generösa fria ytor, fint ljusinsläpp och gott om platsbyggd förvaring, med fina avhängningsytor för ytterkläder och skor. Målad träpanel på väggarna och klinker med golvvärme, som övergår i den inrehallen till målade väggar, samt furupanel på ena sidan och trägolv.

Visa mer

Vardagsrum

Slående vackert vardagsrum med öppet i nock och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp även från den helglasade altandörren. Rummet erbjuder stora ytor för socialt umgänge och samvaro samt ligger i anslutning till matsalen. Synliga träbjälkar i taket, målade väggar, samt furupanel på ena sidan mot matsalen och trägolv.

Visa mer

Matsal

Fantastisk social yta i den rymliga matsalen med fint ljusinsläpp från stora fönster, braskamin och plats för många gäster. Mörkbetsade träbjälkar, målade väggar och trägolv.

Visa mer

Kök

Rymligt kök med ljus interiör, samt vitvaror i rostfritt. Köket har fönster i två väderstreck samt helglasad dörr till stor altan. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläktkåpa. Fina arbetsytor, gott om förvaring och sittplatser vid köksö. Dessutom så finns där en fungerande vedspis. Målade väggar och trägolv.

Visa mer

Inre hall

Från den inre hallen, finner du nedgång till källaren bakom dörr, samt öppen trappa som tar du dig till bostadens övre plan. Där finner du en möblerbar hall i hjärtat mellan sovrummen och ett av bostadens badrum. Målade väggar och trägolv.

Visa mer

Sovrum övre plan

Husets största sovrum med snedtak, stora fönster och öppet i nock med takhöjd på ca 3,75 meter. Gott om platsbyggd förvaring och en rymlig klädkammare. Mönstrad tapet och trägolv. På det övre planet finns ytterligare två rymliga sovrum, med fönster i vardera väderstreck, båda med snedtak, målade väggar och trägolv.

Visa mer

Badrum övre plan

På övre plan finns modernt renoverat helkaklat badrum, mörkt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Ljusinsläpp från mindre fönster och fina ytor för förvaring. Duschdörrar i glas, handfat med kommod och wc.

Visa mer

Badrum entréplan

I den tillbyggda delen på entréplan byggdes det ett rymligt badrum med både dusch och hörnbadkar. Badrummet ligger på gavel och har fönster i två väderstreck. Grått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Vägghängd toalett, handfat och stor rund spegel med belysning, under handfatet finns stora förvaringsskåp.

Visa mer

Sovrum/arbetsrum

På entré plan så finns även idag ett rymligt rum som används som arbets-/hobbyrum, med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns möjligheten för den som önskar att inreda till ett ytterligare sovrum med dubbelsäng. Målade väggar och trägolv.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Brunnsätra 3:6
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea
180 m² + 46 m² biarea enligt uppmätn SS 21054:2020
Tomtarea
1 390 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/vattenvärmepump
BYGGNADSÅR
1936, ommbyggnadsår 2019, 2021 
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Fasad
Träpanel
Fönster
2- och 3-glasfönster
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong/trä
Grundläggning
Grundsulor, krypgrund, betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
På tomten finns rymligt förråd som kan byggas om till gäststuga, samt lektstuga.

Ekonomi

Fast Pris
3 495 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
7 658 kr/år
KOMMUNALSKATT
34,471%
TAXERINGSVÄRDE
1 021 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
735 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 377 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
24 164 kr/år
VA
983 kr/år
Renhållning
2 840 kr/år
Sotning
408 kr/år
Kommentar
Under elförbrukning ingår även kostnad för uppvärmning.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
28 395 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Vattenfall
Elleverantör
Vattenfall
Elförbrukning
17 728 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-05-13
Energiprestanda primärenergital
101 kWh per kvm och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Avtalsservitut Ledning
Last: Avtalsservitut: Ledning, 19-IM3-72/919.1
Planbestämmelser
Byggnadsplan

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.