Såld lägenhet på Farstavägen 87, 13 tr i Farsta
Farsta

Farstavägen 87, 13 tr

Milsvid utsikt & toppläge invid Farsta centrum!

Såld

Milsvid utsikt & toppläge invid Farsta centrum!

För oss Farstabor är Brf Hjälmös silhuett välkänd. Farstas centrala mittpunkt, med direkt närhet till precis allt! Centrum, tunnelbana, natur och bad. Ja, listan kan göras lång! Brf Hjälmö är en välskött förening vilket resulterat i en låg boendekostnad och en trygg vardag. I avgiften inkluderas värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har bl a kostnadsfritt gym, samt även gästlägenhet och fritidslokal som kan hyras för en liten slant. Källarförråd om ca 5 kvm samt tvättstuga i samma hus.
Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Optimalt placerad ligger den på våning tretton med en makalös utsikt där ljuset strömmar in genom de stora fönstren och med dörr som leder ut till balkongen. Varje dag kan du vakna upp till en vy som tar andan ur dig, och du kan sedan avsluta dagen med att blicka ut över omgivningarna som lyser upp i kvällsmörkret. Denna välplanerade 3a (ursprunglig 4a), erbjuder badrum, kök med matplats i burspråk, två sovrum och ett luftigt vardagsrum, som enkelt kan avdelas till det ursprungliga tredje sovrummet.
Det centrala läget i Farsta är helt perfekt - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (dryga 20 minuter så är du innanför tullarna) finns på bara några minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum

Badrum

Fasad & Gård

Omgivning

Övriga bilder

Planlösning