Såld lägenhet på Fallvindsgatan 1 i Skarpnäck
Skarpnäck

Fallvindsgatan 1

Sällan till salu!

Såld

Sällan till salu!

Äntligen! Nu finns chansen att köpa en välplanerad tvåa som har en fantastisk takterrass med eftertraktat västerläge. Lite nött av tidens tand finns här möjlighet att skapa ett drömhem för den händige (11 528 kr finns f n i lägenhetens inre fond, som kan användas till renoveringar). Väggen mellan kök och vardagsrum kan tas ned (godkännande från föreningen behövs), och på så sätt få en öppen och ljus planlösning. Renoverat badrum, och ett rymligt sovrum. Separat klädkammare vid hallen, och ett varmförråd högst upp i huset.
Mycket välskött och populär HSB förening med bl a garage, tvättstugor (en finns i samma port), bastu, gästlägenhet samt föreningslokal. Endast ett par minuters promenad till T-bana, mataffär och restauranger.
I Skarpnäck bor du nära till kommunikationer, naturområden samt skolor och förskolor. Tunnelbanan tar dig in till stan på ca 20 minuter. Det finns även ett stort antal busslinjer som trafikerar området. Bostaden ligger i nära anknytning till det stora naturområdet Nackareservatet som bjuder på badsjöar samt allehanda friluftsupplevelser.
Snabbt tillträde möjligt för den som så önskar.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 245 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.