Såld lägenhet på Farstavägen 89, 14 tr i Farsta
Farsta

Farstavägen 89, 14 tr

Nästan en-och-en-halva med alla rätt!

Såld

Nästan en-och-en-halva med alla rätt!

Ring för visning 072-176 18 00. Liten men naggande god är ett uttryck som passar utmärkt på denna trivsamma lägenhet. Ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller kanske veckopendlar. Granne med Farsta centrum ligger denna helt perfekt planerade etta, eller rättare sagt nästan en-och-en-halva som jag så fint hade kallat den.
Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Optimalt placerad ligger den med magisk utsikt på fjortonde våningen, och ljuset strömmar in genom de stora fönstren och dubbeldörrarna som leder ut till balkongen. Här erbjuds du badrum, smart köksyta, möjlig sovalkov (där matplatsen är) och ett härligt vardagsrum. Snabb inflyttning är möjligt för den som så önskar.
Ett plus i kanten är att föreningen bland annat har trevliga grillplatser, gym, föreningslokal samt en övernattningslägenhet, ifall du har långväga familj eller gäster på besök.

Ett boende mitt i Farsta har sina fördelar. Aldrig mer än några minuters promenad till affärer, fik, restauranger och service. Hur bra?! Nu kan du inte ens längre skylla på att du inte hann gå till gymmet… Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana som tar dig till stan på dryga 20 minuter, och bussar som går både hit och dit.
Farsta omgärdas av två stora sjöar – Magelungen och Drevviken – så här är alltid nära till bad och fiske. På vintern snöras långfärdsskridskorna på. Kring sjöarna finns finfina promenadstråk, motionsspår, pistat längdskidspår och möjlighet att tanka på ”må bra” kontot i skogens lugn.

Kort och gott ett mycket bra läge om du vill bo centralt, och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats – välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Hall

Badrum

Fasad & Gård

Omgivning

Planlösning

Planritning Farstavägen 89, 14 tr