Såld lägenhet på Dalbobranten 29, 2 tr i Sköndal
Sköndal

Dalbobranten 29, 2 tr

Varmt välkomna till sköna, gröna och sjönära Sköndal!

Såld

Varmt välkomna till sköna, gröna och sjönära Sköndal!

Ring för tidigare visning - 072-176 18 00.
Välkommen till ditt drömhem på Dalbobranten 29 i eftertraktade Sköndal. Denna trivsamma lägenhet om 4 rum och kök bjuder på en skön vibe och en mycket funktionell planlösning.
Vid första anblicken omfamnar dig en harmonisk atmosfär där ljus och utrymme förenas på ett oemotståndligt sätt. De generösa fönsterytorna släpper in solljus som dansar över parkettgolven och skapar en varm och inbjudande känsla. Köket är fint renoverat och bjuder på praktiska arbetsytor i kombination med smart förvaring. Här kan du förvandla dina kulinariska visioner till verklighet och njuta av smakfulla stunder med familj och vänner. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, bokhyllor och ditt allra bästa sällskap! Den stora inglasade balkongen ger dig möjligheten att koppla av och njuta av sen eftermiddags- och kvällssol. De tre sovrummen erbjuder generöst utrymme, vare sig det är som sovrum, arbetsrum eller lekrum för barnen. Här finns även ett badrum samt en separat wc – så bekvämt!
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.
Lägenhetens läge är en annan förmån som inte kan ignoreras. Dalbobranten erbjuder närhet till grönområden och natursköna promenadvägar samt badsjö, vilket ger en fristad från stadens pulserande tempo. Samtidigt är du inte långt ifrån stadens puls – med buss 188 (trafikerar gatan strax nedanför huset) är du vid Gullmarsplan på mindre än en kvart!
Omtyckt HSB förening som gjort många stora renoveringar senaste åren. Föreningen äger marken, vilket också är väldigt positivt. Här finns bl a motionsrum, bastu med relaxrum , tvättstuga och cykel/barnvagnsrum. Centralt men ändå lugnt beläget i Sköndal med mataffär, service och kommunikationer på några minuters promenad. 300 meter från lägenheten ligger sjön Drevviken med omgivande naturområden. Här finns både strand- och klippbad, kajakuthyrning, samt möjlighet till skridskoåkning på vinterhalvåret. För dig som gillar att hålla dig i form finns ett utegym och en bokningsbar tennisbana. Närbelägna Flatens naturreservat bjuder också på mängder av fina promenadvägar och naturupplevelser. Två förskolor, Håven och Lagunen, runt husknuten och Sköndalsskolan F-6, i närområdet.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.