Såld lägenhet på Ölmevägen 26, 3 tr i Farsta
Farsta

Ölmevägen 26, 3 tr

Ljus och rymlig trea högst upp i huset.

Såld

Ljus och rymlig trea högst upp i huset.

Letar du efter en ljus och rymlig trea med toppenläge, nära både Farsta centrum och naturen vid sjön Magelungen? Då är denna lägenhet på Ölmevägen 26 den perfekta bostaden för dig!
Denna genomgående trea ligger högst upp i en av HSB Brf Lurös eftertraktade fastigheter. Lägenheten har ett charmigt originalkök och sällskapsrum i fil (möjligt att öppna emellan för den som gillar öppen planlösning). Balkongen är i västerläge, vilket innebär att du kan njuta av solnedgångar och vackra vyer över den lilla skogsbacken, medan du kopplar av med en fika.
Lägenheten har två sovrum, varav bägge rymmer dubbelsäng, och har inbyggda garderober. Här finns också ett stambytt badrum med badkar. I husets källare finns ett rymligt förråd samt matkällarförråd som hör till lägenheten, samt en av föreningens tvättstugor. Alla fönster i lägenheten (förutom köksfönstret) är bytta till 3-glasfönster 2022.
HSB Brf Lurö är en mycket populär förening som har ett brett utbud av faciliteter för sina medlemmar. I föreningen finns mervärden såsom fyra tvättstugor, motionslokal med pingisbord och motionscykel, föreningslokal och bokbytarrum. På de fina innergårdarnas vackra grönytor finns mysiga uteplatser med grillmöjligheter, samt lekplats för familjens yngsta.
På Ölmevägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt promenadavstånd. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till trivsamma Farsta centrum med stor shoppinggalleria, all närservice, caféer och restauranger. Natursköna sjön Magelungen med badplatser och rekreationsstråk ligger en kort promenad från lägenheten. Strax intill sjön finns även simhall, idrottsplats och ishall.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.