Såld lägenhet på Ölmevägen 18 i Farsta
Farsta

Ölmevägen 18

Toppfräsch trea med öppen planlösning - nära till allt!

Såld

Toppfräsch trea med öppen planlösning - nära till allt!

HSB Brf Lurö har sedan start, varit högt uppskattat och länge efterfrågat. Här finns nu ett trivsamt hem till salu, för alla lägen i livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten.
Denna genomgående trea stoltserar med cirka 78 mycket fräscha kvadratmetrar, fördelat på 3 rum och kök. Interiört möts du av nyrenoverad hög standard, trivsamt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och påkostad inredning. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning, två rymliga sovrum – bägge med plats för dubbelsäng, bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Förvänta dig genomgående målade väggar i vitt och ljusgrått, ekparkettgolv och infällda spotlights. En trappa ned från lägenheten (på entréplan) har du ditt alldeles egna förråd samt matkällare – så praktiskt!
Den stora balkongens placering mot den lugna innergården, i ett ypperligt söderläge, garanterar maximalt med sol och en härlig grönskande utsikt.
Tvättar gör du i den gemensamma tvättstugan som är bekvämt belägen i samma hus. I föreningen finns mervärden såsom motionslokal, samlingslokal och bokbytarrum. På de fina innergårdarnas vackra grönytor finns mysiga uteplatser med grillmöjligheter, samt lekplats för familjens yngsta.
På Ölmevägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt promenadavstånd. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till trivsamma Farsta centrum med stor shoppinggalleria, all närservice, caféer och restauranger. Natursköna sjön Magelungen med badplatser och rekreationsstråk ligger en kort promenad från lägenheten. Strax intill sjön finns även simhall, idrottsplats och ishall.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.