Såld lägenhet på Ölmevägen 26, 3 tr i Farsta
Farsta

Ölmevägen 26, 3 tr

Nära till allt!

Såld

Nära till allt!

Letar du efter en rymlig fyra med balkong i västerläge och med toppenläge nära både Farsta centrum och naturen vid sjön Magelungen? Då är denna lägenhet på Ölmevägen 26 i Farsta den perfekta bostaden för dig!
Denna ljusa och luftiga fyra ligger högst upp i en av HSB Brf Lurös eftertraktade fastigheter. Lägenheten har ett charmigt kök med allt du behöver för att laga god mat och umgås med vänner och familj. Här finns också ett rymligt vardagsrum med balkong. Balkongen är i västerläge, vilket innebär att du kan njuta av solnedgångar och vackra vyer över den lilla skogsbacken, medan du kopplar av med en fika.
Lägenheten har tre sovrum, varav samtliga är stora och bekväma, och med inbyggda garderober. Fler garderober finns i hallen, och i källaren finns ett rymligt förråd samt matkällarförråd som hör till lägenheten.
Här finns också ett stambytt badrum samt en separat gästwc.
HSB Brf Lurö är en mycket populär förening som har ett brett utbud av faciliteter för sina medlemmar. I föreningen finns mervärden såsom fyra tvättstugor, motionslokal, föreningslokal och bokbytarrum. På de fina innergårdarnas vackra grönytor finns mysiga uteplatser med grillmöjligheter, samt lekplats för familjens yngsta.
På Ölmevägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt promenadavstånd. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till trivsamma Farsta centrum med stor shoppinggalleria, all närservice, caféer och restauranger. Natursköna sjön Magelungen med badplatser och rekreationsstråk ligger en kort promenad från lägenheten. Strax intill sjön finns även simhall, idrottsplats och ishall.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Ågesta GK

Ågesta GK