Såld lägenhet på Farstavägen 87, 14 tr i Farsta
Farsta

Farstavägen 87, 14 tr

Milsvid utsikt & toppläge invid Farsta centrum!

Såld

Milsvid utsikt & toppläge invid Farsta centrum!

Välkommen till drömlägenheten på fjortonde våningen i den eftertraktade bostadsrättsföreningen Hjälmö! Här finns en trivsam trea som erbjuder en spektakulär utsikt över Farsta med omnejd. Varje dag kan du vakna upp till en vy som tar andan ur dig, och du kan sedan avsluta dagen med att blicka ut över omgivningarna som lyser upp i kvällsmörkret.
Perfekt läge för dig som gillar att ha nära till allt - Farsta Centrum, goda kommunikationer, sportaktiviteter och underbar natur med badsjöar - allt på bekvämt gångavstånd.

Lägenheten är trivsamt inredd och bjuder på ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det lätt att bjuda in till middagar med vänner och familj. De stora fönsterpartierna ger en ljus och luftig känsla samtidigt som utsikten gör rummet till en upplevelse i sig. Den fina balkongen ligger i ett härligt soligt söderläge och har en milsvid utsikt med sjöglimt mot både Magelungen och Drevviken.

Det praktiska köket har allt som behövs för att laga fantastiska måltider och här finns gott om förvaring och arbetsytor. I lägenheten finns också två välplanerade sovrum, perfekta för att skapa en avskild och rofylld atmosfär. Badrummet är fräscht och modernt, samt förberett för en tvättmaskin ifall man inte vill utnyttja föreningens tvättstuga. Förvaring finns i en separat klädkammare samt i ett rymligt källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Hjälmö är en trevlig och välskött HSB förening som erbjuder goda möjligheter till social samvaro för den som vill. Här finns både gym och bastu för de som vill hålla sig i form, och det finns också en övernattningslägenhet, samt möjlighet att hyra lokal för fest och andra evenemang.
Mellan de tre husen som utgör föreningen, finns vackra grönytor med mysiga uteplatser med grillmöjligheter, samt lekplats för familjens yngsta.

Här har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt promenadavstånd. Här bor du med ett perfekt läge precis invid trivsamma Farsta centrum med stor shoppinggalleria, all närservice, caféer och restauranger.
Tunnelbanestationen ligger endast några minuters promenad från lägenheten. Till stan tar det dryga 20 minuter.
Natursköna sjön Magelungen med badplatser och rekreationsstråk ligger en kort promenad från lägenheten. Strax intill sjön finns även simhall, idrottsplats och ishall.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk lägenhet med allt som behövs för att skapa en bekväm och trivsam vardag.
Varmt välkommen till Brf Hjälmö och denna underbara lägenhet på fjortonde våningen!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.