Färnebogatan 64, 4 tr Farsta
Farsta

Färnebogatan 64, 4 tr

Fantastisk 3:a med utsikt över trädtoppar!

Såld

Fantastisk 3:a med utsikt över trädtoppar!

Välkomna till denna 3:a ett stenkast bort från Farsta centrum med hiss i huset. Bostaden har genomgående smakfulla materialval, genomgående parkettgolv och ett rikligt ljusinsläpp. Det fantastiska burspråket, köksön samt balkongen ger bostaden ännu mer karaktär och bidrar med en trevlig hemkänsla. Tilltalande planlösning med härliga sällskapsytor, 2 rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymme. För den som önskar ytterligare möjlighet till förvaring finns även ett källarförråd om ca 4 kvm som hör till lägenheten. Köket är smakfullt renoverat och badrummet går i en neutral färgskala. Trevlig balkong med vacker utsikt där många timmar kommer att spenderas!

Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening. Här bor man med 5 minuters promenadavstånd till populära Farsta centrum med allt ifrån butiker, mataffärer, caféer och restauranger. I Farsta centrum finns även bland annat vårdcentral, postcenter samt sommartid också en trevlig torghandel med blommor och frukt. Centrumet erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Man tar sig t.ex. med tunnelbana till Stockholm central på cirka c:a 20 minuter. Det finns också bra bussförbindelser till bl.a. Högdalen, Huddinge och Haninge.

Här har man närhet till sjöarna Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad och vintertid skridskoåkning om vädret tillåter. I området finns även möjligheter till fritidsaktiviteter såsom simhall, tennisbana och fotbollsplan. För den som är naturälskare ligger Ågesta friluftsområde i närheten med skid- och motionsspår och natursköna strövområden.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.