Bridgevägen 12 Trångsund
Trångsund

Bridgevägen 12

Compact living när det är som bäst!

Till salu

Compact living när det är som bäst!

Söker du efter gröna och lugna omgivningar men vill bo med bekvämt avstånd till stan? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Brf Banjon och denna mysiga etta!

Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Optimalt placerad ligger den i suterräng vilket innebär att du har en egen entré från innergården, samtidigt som fönstret och den franska balkongen i allrummet ligger insynsskyddat en våning upp från marken, och med utsikt över omgivande villakvarter. Rymligt allrum med plats för både säng, soffa och matbord. Nyrenoverat och stambytt (2021) badrum samt ett fint kök. I hallen finns garderober för kläderna och det finns även ett källarförråd som tillhör.

Här finns lediga parkeringsplatser, cykelrum och förråd samt en gemensamhetslokal. På föreningens innergård finns en trevlig grillplats. Föreningen har fortfarande ett antal hyresrätter kvar, vilka säljs som bostadsrätter då de blir vakanta, detta är en dold tillgång som kommer stärka föreningens ekonomi i framtiden. Ytterligare ett plus i kanten är att föreningen äger marken. Här finns även lediga p-platser och garage att hyra - ingen kö f n.

Underbara sjön Drevviken ligger endast 200 m från lägenheten och erbjuder ett härligt friluftsliv samt fina badplatser. På föreningens gemensamma innergård med gräsmatta och vackra träd, finns förstås möjlighet att njuta av sol hela dagen. På gatan nedanför husen går bussar till bl a Farsta strand, Farsta centrum och Trångsunds centrum, där du enkelt tar dig vidare mot slutdestinationen med pendeltåg eller T-bana. Tycker man om att cykla finns cykelvägar hela vägen in till stan.
Kort och gott ett mycket bra läge och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats.
Välkommen hem!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 1 250 000 kr
  • Boarea: 32 kvm föreningens information
  • Antal rum: 1 rum
  • Avgift: 2 167 kr I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för tv/bredband om 195 kr/mån, samt hushållsel 308 kr/mån.
  • Förening: Brf Banjon
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Trångsund, Huddinge
utgångspris

1 250 000 kr

Visningar

28 Nov
Kvällsvisning - Anmälan till mäklaren krävs.
Ansvarig mäklare
Nina Eklund

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Bridgevägen 12

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med gott om plats för kläder i en stor skjutdörrsgarderob. Samt i hatthylla och två platsbyggda överskåp. Laminatgolv och målade väggar.
Rofyllt allrum med plats för dubbelsäng, matbord och soffa. Här finns ett stort fönsterparti samt en fransk balkong med utsikt över grönska och omgivande villakvarter. Laminatgolv och målade väggar.
Smakfullt kök med svarta luckor, guldhandtag och mörk stenliknande laminatbänk. Här finns bra med utrymme för förvaring och den maskinella utrustningen består av spis med keramikhäll, fläktkåpa och kyl/frys. Laminatgolv och målade väggar.
Nyrenoverat och stambytt 2021 av föreningen. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badkar, handfat, wc och handdukstork med vattenburen värme. Förberett för den som vill installera en tvättmaskin.
Utanför den egna entrén finns möjlighet att njuta en kopp kaffe i solen. Och när den efterlängtade sommaren kommer så kanske en grillkväll på innergården står på agendan?

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Nina Eklund

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 167 kr, I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för tv/bredband om 195 kr/mån, samt hushållsel 308 kr/mån.
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
32 m² föreningens information
Andel i förening
1,4339 %

Föreningen

Namn
Brf Banjon
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
82 lägenheter varav 19 hyresrätter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Banjon ligger i Stortorp (Trångsund) och har 82 lägenheter varav 19 st är upplåtna med hyresrätt. Hyresrätterna säljs som bostadsrätter då de blir vakanta, vilket är en dold tillgång som kommer stärka föreningens ekonomi ytterligare i framtiden. En annan positiv faktor för föreningens långsiktiga ekonomi är att dess fastigheter är friköpta, föreningen äger alltså marken. Fastigheten består av tre huskroppar; Bridgevägen 10, Bridgevägen 12 och Vistvägen 1.
Det finns en gemensam innergård med grönområde, gungor samt miljöhus. Det finns även ett tillhörande parkeringsdäck med garage- och parkeringsplatser. Föreningen har 2 tvättstugor Brf Banjon bildades i juni 2017 och tillträddes 15 januari 2019. Förvaltare är Nabo.
FÖRENINGENS EKONOMI
Inga beslutade avgiftsförändringar finns inför 2023 - avstämt med ordförande 2022-11-22.
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till Stockholms stadsnät och föreningen har ett gruppavtal förbredband (1000/1000 Mbit/s) och bredbands-tv. Kostnaden är 195 sek/mån och betalas som ett obligatoriskt tillägg på avin för månadsavgiften. För att kunna nyttja tjänsterna behöver man kvittera ut en tjänstedelare (router) och tv-box på föreningsexpeditionen (se föreningens hemsida för öppettider).
Parkering
20 p-platser 237 kr/månad. 26 garage 409 kr/månad, samt 7 besöksparkeringar. Lediga p-platser och garage finns f n (avstämt med ordförande 22/11 -2022).
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Planerade:
2023 - Fönsterrenovering

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
- Till lägenheten hör ett källarförråd.
- Föreningen har två fullt utrustade tvättstugor i källaren i Bridgevägen 12. Bokning av tvättid görs via den elektroniska tavlan utanför tvättstugorna. Tvättstugorna kan användas alla dagar i veckan.
- Cykelförråd finns på Bridgevägen 10 (på gaveln).

Ekonomi

utgångspris
1 250 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,811%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd
Energiklass
G

Allmänt om området

Trångsund är en populär, naturskön stadsdel belägen mellan sjöarna Magelungen och Drevviken med många fina badplatser. Trångsund centrum har en välsorterad mataffär, mindre fackbutiker, restauranger, bank, vårdcentral, mm. För större shopping finns Farsta Centrum samt Länna handelsområde på kort bilavstånd.
Magelungen och Drevviken erbjuder fina badplatser, fiske, strövområden samt skid- och skridskoåkning vintertid. Åka skridskor kan man även göra i Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både inom- och utomhus. I närliggande Skogås finns det simhall och en fritidsanläggning med tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Kommunikation

Från Trångsund centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till T-centralen ca 18 minuter. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid).

Närservice

På cirka en kvart från Trångsund med antingen buss eller bil tar man sig till Farsta Centrum som är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, banker, spelbutiker, begravningsbyrå och postcenter. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.