Såld lägenhet på Bridgevägen 12 i Trångsund - Stortorp
Trångsund - Stortorp

Bridgevägen 12

Compact living när det är som bäst!

Såld

Compact living när det är som bäst!

Söker du efter gröna och lugna omgivningar men vill bo med bekvämt avstånd till stan? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Brf Banjon och denna mysiga etta!

Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Optimalt placerad ligger den i suterräng vilket innebär att du har en egen entré från innergården, samtidigt som fönstret och den franska balkongen i allrummet ligger insynsskyddat en våning upp från marken, och med utsikt över omgivande villakvarter. Rymligt allrum med plats för både säng, soffa och matbord. Nyrenoverat och stambytt (2021) badrum samt ett fint kök. I hallen finns garderober för kläderna och det finns även ett källarförråd som tillhör.

Här finns lediga parkeringsplatser, cykelrum och förråd samt en gemensamhetslokal. På föreningens innergård finns en trevlig grillplats. Föreningen har fortfarande ett antal hyresrätter kvar, vilka säljs som bostadsrätter då de blir vakanta, detta är en dold tillgång som kommer stärka föreningens ekonomi i framtiden. Ytterligare ett plus i kanten är att föreningen äger marken. Här finns även lediga p-platser och garage att hyra - ingen kö f n.

Underbara sjön Drevviken ligger endast 200 m från lägenheten och erbjuder ett härligt friluftsliv samt fina badplatser. På föreningens gemensamma innergård med gräsmatta och vackra träd, finns förstås möjlighet att njuta av sol hela dagen. På gatan nedanför husen går bussar till bl a Farsta strand, Farsta centrum och Trångsunds centrum, där du enkelt tar dig vidare mot slutdestinationen med pendeltåg eller T-bana. Tycker man om att cykla finns cykelvägar hela vägen in till stan.
Kort och gott ett mycket bra läge och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 290 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.