Såld lägenhet på Sköndalsvägen 100 i Sköndal
Sköndal

Sköndalsvägen 100

Varmt välkomna till sköna, gröna och sjönära Sköndal!

Såld

Varmt välkomna till sköna, gröna och sjönära Sköndal!

På bekväma en och en halv trappa upp (med hiss i huset) finns denna mysiga etta om 41 omsorgsfullt planerade kvadratmetrar. Ett perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller kanske veckopendlar. Lägenheten är genomgående i fint skick med smakfulla färgval. Här kan du flytta in direkt!
Bakom ytterdörren finns en välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Vidare in till det luftiga allrummet som rymmer både dubbelsäng, soffa och skrivbord. Kläderna ryms i den intilliggande praktiska klädkammaren. Badrummet är rymligt, stambytt och i mycket fräscht skick. Charmigt kök i retrostil med matplats för minst 4 vänner invid fönstret. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.
Omtyckt förening som bl a har relaxrum med bastu, tvättstuga, övernattningsrum (perfekt ifall du har långväga gäster på besök och pingisrum. Föreningen äger dessutom marken, vilket också är väldigt positivt.
Centralt men ändå lugnt beläget i Sköndal med service och kommunikationer strax utanför porten. Buss 188 tar endast ca 12 min till Gullmarsplan. 5 minuters promenad från lägenheten ligger sjön Drevviken med omgivande naturområden. Här finns både strand- och klippbad, samt möjlighet till skridskoåkning på vinterhalvåret. Här finns också ett utegym och en bokningsbar tennisbana. Närbelägna Flatens naturreservat bjuder på mängder av fina promenadvägar och naturupplevelser.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.