Skrakgränd 3,4tr Fagersjö
Fagersjö

Skrakgränd 3,4tr

Välplanerad trea högt upp i huset med hiss!

Såld

Välplanerad trea högt upp i huset med hiss!

VISNING TISDAG DEN 4 OKTOBER KL 17:30-18:00.

Varmt välkomna till denna trivsamma trea i högt läge! Här finner ni ett stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Lägenheten har även ett praktiskt kök med gott om förvaringsalternativ och plats för matbord till ca 4-6 personer. Från köket tar man sig även ut till den mysiga balkongen där cafébord och stolar får plats. Två rymliga sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Ett helkaklat badrum med badkar och handfat med spegelskåp. Separat toalett. Till lägenheten ingår det ett förråd.

I Fagersjö erbjuds ni att bo kring fin natur med sjön Magelungen en bit bort. Magelungen erbjuder trevliga promenadstråk, bad samt skridskoåkning med plogad bana på vintrarna. Längre bort finner ni Ågesta Friluftsområde med elljusspår, utegym och golfbana. Fagersjö består av blandad bebyggelse såsom lägenheter, radhuslängor och villor. I området finns flera förskolor och en grundskola (Fagersjöskolan) åk F-6. För er som inte är bilburna tar ni med buss 165 och 167 till Farsta C, Älvsjö station och Högdalen C. Närmaste matbutik finner ni strax utanför huset och för större utbud finns bussar till Farsta Köpcenter och Högdalens Centrum.

Välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.