Forshagagatan 68,bv Farsta
Farsta

Forshagagatan 68,bv

Stor och välplanerad 2:a med uteplats!

Såld

Stor och välplanerad 2:a med uteplats!

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade 2:a med trivsam uteplats! Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen med plats för matbord och stolar. Praktiskt kök med bra arbetsytor och plats för matbord för 4-6 personer. Ett stort rymligt sovrum som ni kan möblera med dubbelsäng, skrivbord och garderober. Helkaklat badrum med badkar och plats för tvättmaskin. Möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober och stor klädkammare. Tvättstugan finner ni i samma port. Behöver ni parkeringsplats kan ni kontakta styrelsen för köplats till garage! Till lägenheten ingår ett källarförråd som är ca 6 kvm. I källaren finns även cykelförråd.

På Forshagagatan bor ni mycket nära Farsta köpcentrer. Här finner ni ett stort urval av butiker, restauranger, vårdcentral, service och gym. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stop åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att kontakta mig för mer info och anmäl er gärna till våra visningar.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.