Såld lägenhet på Storforsplan 3, 14 tr i Farsta
Farsta

Storforsplan 3, 14 tr

Högst upp i huset med solig balkong och milsvid utsikt!

Såld

Högst upp i huset med solig balkong och milsvid utsikt!

Välkomna till denna 3:a högst upp i huset och mitt i Farsta Centrum. Här erbjuds ni att förvärva en välplanerad lägenhet med renoveringsbehov och flera möjligheter! Ljust och stort vardagsrum med charmigt burspråk. Stor balkong med fantastisk utsikt och soligt sydvästläge! Praktiskt kök med god skåpförvaring och god arbetsyta. Här finns matplats för cirka 4 personer. Två lättmöblerade sovrum med plats för säng och skrivbord. Badrummet är stort och renoverat då föreningen utförde stambyte år 2012/2013.Här finns duschväggar och tvättmaskin för den bekväme. Bra förvaring genom flera platsbyggda garderober och skåp med överskåp i hallen. Till bostaden ingår även ett vindsförråd. Tillträde är flexibelt. I källaren finner ni tvättstugan och cykel/barnvagnsrum.

Mysigt läge i Farsta med hissen som tar er ner till Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni en bit bort finner ni två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis.

Varmt välkomna till våra visningar! Anmäl er gärna.

Visa mer
Slutpris

2 620 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.