Kubbegatan 30, 3 tr Sköndal
Sköndal

Kubbegatan 30, 3 tr

Högst upp i huset med soldränkt balkong!

Såld

Högst upp i huset med soldränkt balkong!

Nu finns en av de populära ettorna med balkong i stabila HSB Brf Sköndal till salu. Detta är det perfekta hemmet för dig som vill köpa din första bostad, studerar eller veckopendlar. I teorin är lägenheten en etta, men med sina 47 kvadrat, charmiga detaljer och trivsamma planlösning blir den i praktiken något mycket större. Ett hem där du kan trivas, leva och bo mitt i fina grönskande Sköndal!
Högst upp i huset finns en inbjudande hall och ett stort hemtrevligt kök med bra förvaring och utrymme för matbord. Badrummet är helkaklat och försett med tvättmaskin, och i det stora allrummet ryms både dubbelsäng, soffa och bästa kompisarna. Via rummet finns pardörrar till den underbara balkongen med utsikt mot parken och i bästa sydvästläge med maxat antal soltimmar! Rymlig klädkammare samt källar- och matkällarförråd för kläder och prylar.
Föreningen tillhandahåller både tvättstuga, hobbyrum, föreningslokal samt gästlägenhet. Föreningen är lågt belånad och att de dessutom äger marken är ett extra stort plus!
Detta är onekligen ett avundsvärt läge. Med möjligheten att snurra handduken om dig och ta cykeln ner till sjön Drevviken för ett morgondopp. Du bor med närhet till det mesta och behöver aldrig stressa, varken till jobb eller en mysig fika på stan. Med bussen är du vid Gullmarsplan på ca en kvart. Glömt köpa något? Inga problem, Sköndals centrum ligger runt kvarteret – här finns närmsta mataffär, apotek, kiosk, restaurang mm. Sugen på mer shopping? Hoppa på bussen ett par hållplatser till Farsta centrum - där finns det mesta.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.