Skrakgränd 1, 5tr Fagersjö
Fagersjö

Skrakgränd 1, 5tr

Trea i högt läge med härlig utsikt mot grönskan!

Såld

Trea i högt läge med härlig utsikt mot grönskan!

Accepterat pris!
Hjärtligt välkomna till denna trivsamma trea i högt läge! Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och bokhyllor. Praktiskt kök med utgång till balkong med plats för cafébord och stolar. I köket finns plats för matbord och stolar för ca 4-6 personer. Rymliga sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Kaklat och stambytt badrum med dusch och tvättmaskin. Separat toalett. Till lägenheten ingår det ett förråd.

I Fagersjö erbjuds ni att bo kring fin natur med sjön Magelungen en bit bort. Magelungen erbjuder trevliga promenadstråk, bad samt skridskoåkning med plogad bana på vintrarna. Längre bort finner ni Ågesta Friluftsområde med elljusspår, utegym och golfbana. Fagersjö består av blandad bebyggelse såsom lägenheter, radhuslängor och villor. I området finns flera förskolor och en grundskola (Fagersjöskolan) åk F-6. För er som inte är bilburna tar ni med buss 165 och 167 till Farsta C, Älvsjö station och Högdalen C. Närmaste matbutik finner ni strax utanför huset och för större utbud finns bussar till Farsta Köpcenter och Högdalens Centrum.

Välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.