Konditorsvägen 20 Sköndal
Sköndal

Konditorsvägen 20

Trivsam familjevilla med citylivet på bekvämt avstånd.

Såld

Trivsam familjevilla med citylivet på bekvämt avstånd.

Rymlig villa i populära Sköndal om totalt 166 kvm bestående av entréplan samt inredd källare och vind. Lättskött plan trädgårdstomt (friköpt) med trädäckad uteplats, två förråd, växthus och carport. Husets planlösning är inbjudande och hemtrevlig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fin braskamin som inte bara höjer mysfaktorn, utan också kan användas för uppvärmning tack vare vattenslingor som leds ned till pannan. Lägg till en nyrenoverad källare under hela härligheten, och som grädde på moset - även en inredd vind med två sovrum - och här finns potential för en stor familj med många sammansättningar. Med sina fyra sovrum, de sociala ytorna, ett rymligt badrum, separat toalett, tvättstuga och carport med tillhörande förråd, finns här allt man kan önska sig! Huset är i fint bruksskick, med löpande renoveringar genom åren. Säkert vill du sätta din prägel på det ena och andra, men du kan lugnt flytta in och fundera på vad som passar både dig och huset bäst.
Busshållplats strax utanför med direktbuss (188) till Gullmarsplan på endast ca 15 minuter – håll med om att det är smidigt! Invid fastigheten ligger nyöppnade Sköndals handelsplats med Willys, Systembolaget, Plantagen, Max hamburgare samt gym Nordic Wellness. Huset ligger även med närhet till förskolor, skolor samt lekparken Eklunds hage som bland annat erbjuder multisportplan (fotboll, basket mm), gungor, sandlåda och rutschkanor. I området finns fina naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder, och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga ett uppskattat utegym. Här finns också det anrika Kristinahuset som ligger med hänförande sjöutsikt och med en mysig restaurang/café med god mat, samt utrymmen för festevenemang. Lite längre bort finns populära Flatenbadet.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

6 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.