Sköndalsvägen 108, 2 tr Sköndal
Sköndal

Sköndalsvägen 108, 2 tr

Charmig och välplanerad 2a med närhet till sjön Drevviken!

Såld

Charmig och välplanerad 2a med närhet till sjön Drevviken!

Välkomna till denna mycket trevliga och ljusa tvåa i behov av en enklare uppdatering. Rymligt vardagsrum med plats för tv-soffa och middagsbord. Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för skrivbord, byrå mm. Fräscht helkaklat och stambytt badrum med badkar, golvvärme och förberett för tvättmaskin. Utmärkt förvaring i flertalet platsbyggda garderober samt i ett källarförråd. Läget är toppen med utmärkta busskommunikationer dygnet runt mot bl a Gullmarsplan och Farsta, alldeles utanför porten. Populär HSB förening som bland annat tillhandahåller förråd, tvättstugor, p-platser, bastu, motionsrum och festlokal. Det finns också en liten lekpark med en populär kolgrill. Föreningen har en välskött ekonomi med låg belåningsgrad samt äger marken, vilket är väldigt positivt.
Här bor man med närhet till Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, gym med mera. Ett stenkast från bostaden finns fina naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder, och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga ett uppskattat utegym. Här finns även det anrika Kristinahuset som ligger med hänförande sjöutsikt och med en mysig restaurang/café med god mat, samt utrymmen för festevenemang. Lite längre bort når ni även det populära Flatenbadet, för den som vill ha variation.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.