Larsbodavägen 53,8tr Farsta
Farsta

Larsbodavägen 53,8tr

TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA DENNA ETAGELÄGENHET MED TERRASS I SOLIGT VÄSTERLÄGE & MILSVID UTSIKT!

Såld

TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA DENNA ETAGELÄGENHET MED TERRASS I SOLIGT VÄSTERLÄGE & MILSVID UTSIKT!

Hjärtligt välkomna till denna etagelägenhet med stor terrass i soligt västerläge högst upp i huset med milsvid utsikt. Nu har ni renoveringsmöjligheter att skapa ert egna drömhem och låta kreativiteten flöda! Här finns bevarade originaldetaljer såsom 50-tals köket, de platsbyggda förvaringsmöjligheterna med praktiska överskåp, samt detaljer som det sneda taket på ovanvåningen. Detta hem erbjuder er 151 kvm på två plan med stora fönsterpartier och fint ljusinsläpp.

På entréplan finner ni tre sovrum i fil samt ett lättmöblerat vardagsrum med charmigt burspråk och utgång till balkong i soligt söderläge. Här finner ni även ett äldre kök i original samt ett stambytt och helkaklat badrum. Intill trappan som tar er upp till ovanvåningen finner ni även en toaletten. Väl uppe på ovanvåningen möts ni av ett härligt vardagsrum och den underbara terrassen. Vardagsrummet öppnar upp för flera möjligheter och för er som behöver går det att dela av för ytterligare ett rum. Detta är verkligen ett rum för de sociala tillställningarna. Fantastisk arkitektur med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Terrassen, detta är verkligen bostadens hjärta och när väl sommaren kommer är det den perfekta platsen att vara på! Stor terrass med plats för både matplats, soffhörna och massor av härliga blommor. Milsvid utsikt över takåsar och trädtoppar. På detta plan finner ni även ett master bedroom med lika härliga och stora fönsterpartier som vardagsrummet. Utanför master bedroom finner ni ytterligare ett stambytt och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. I hallen på övre plan har tidigare ägare låtit bygga om till ett kökspentry så att möjlighet finns till en uthyrningsdel. Här finns även en extra ytterdörr som går ut till trapphuset.

Välskött och K-märkta hus med renoverade trappuppgångar med fina konstverk i entrén. Utanför huset har parken Dälden nyligen totalrenoverats med nya fina växter, parkmöbler, vägar och belysning moderniserats.

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 200 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stop åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att kontakta mig för mer info och anmäl er gärna!

Visa mer
Slutpris

7 150 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.