Körsångarvägen 47 Skogås
Skogås

Körsångarvägen 47

VÄLKOMMEN TILL DETTA RENOVERADE RADHUS I ETT BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Såld

VÄLKOMMEN TILL DETTA RENOVERADE RADHUS I ETT BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Visning inställd - SÅLD INNAN VISNING! På Körsångarvägen 47 finner ni detta fina suterrängsradhus i tre plan. Här erbjuds ni att bo med två uteplatser samt en stor balkong! Radhuset har en bra planlösning med väl tilltagna sociala ytor inom- som utomhus. På samma våningsplan möts kök och vardagsrum med en härlig uteplats på baksidan samt en balkong på framsidan.

Detta hem erbjuder gott om soltimmar. På morgonen kan ni med fördel gå ut på den stora balkongen för att njuta av morgonkaffet och frukosten. När eftermiddag och kväll nalkas, kliver ni ut på den mysiga uteplatsen i trivsamt västerläge, med gott om plats för en loungehörna och grill. Uteplatsen ligger för övrigt perfekt i anslutning till köket. Det välutrustade köket färdigställdes i mars 2022. Köket är rymligt med gott om plats för matbord och stolar. På detta plan finner ni även vardagsrummet som även det är nyrenoverat. Vardagsrummet leder er ut till balkongen. En våning upp har ni två av sovrummen med toalett emellan (vilka också är nyrenoverade). På nedre plan vid entrén erbjuds en rymlig hall med plats för hatthylla, skoförvaring och garderober. På detta plan finns även ett sovrum, ett stort hobbyrum samt ett modernt och renoverat badrum med badkar och tvättpelare. På framsidan av huset möts ni av en charmig liten uteplats med ett vackert syrenträd som blommar fint om våren samt ett fristående förråd som ger god förvaring.

Garage- och parkeringsplatser går att hyra via Riksbyggen. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som går att hyra för barnkalas mm. Gemensamhetslokalen är tillika skyddsrum där boende kan söka skydd vid allvarligare incidenter och krig. Radhuset ligger centralt i en mycket populär del av Skogås att bo i, med goda kommunikationer och nära till centrum. På bara några minuter når ni Skogås Centrum, pendeltåget och bussarna. Tåget tar er in till Stockholm city på endast ca 20 minuter och bussarna går bland annat till Haninge, Farsta Centrum och Huddinge. För de små och stora barnen finns ett varierat utbud av såväl förskolor som skolor. Direkt intill bostadsrättsföreningen finns Edboskolan, Östra gymnasiet samt förskolan Skytten. På gång/cykelavstånd i Skogås finns Mörtviksskolan, Skogåsskolan och den Internationella Engelska skolan för att nämna några fler.

Själva närområdet är mycket trevligt och barnvänligt. Bostadsrättsföreningen har omsorgsfullt sett till att föreningens gårdar utrustats med lekplatser- och träningsutrustning som passar för alla åldrar. På gårdarna finns bland annat klätterställningar, sandlådor, gungor, träningsutrustning, pingisbord, sittplatser mm. Allt för att barn och vuxna ska kunna gemensamt vistas ute och ha roligt tillsammans. Vad gäller natur och bad så finns det intill föreningen fina naturnära cykel- och motionsspår samt ett utegym vid närliggande Mossen. Ni bor på cykelavstånd från sjön Drevviken som under varma sommardagar erbjuder mysiga badstränder vid Mörtviksbadet och Badudden, och på vintertid åt härlig skridskoåkning.

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.