Russinvägen 85,1tr Hökarängen
Hökarängen

Russinvägen 85,1tr

Balkong i mysigt söderläge!

Såld

Balkong i mysigt söderläge!

På lugn och barnvänlig återvändsgata finner ni denna mysiga trea med stor balkong i lummigt söderläge!

Lägenheten har ett genomgående rikligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. Här finns ett ljust vardagsrum med utgång till stor balkong som erbjuder soligt och lummigt söderläge. Två lättmöblerade sovrum med vitmålade väggar och ett helkaklat och stambytt badrum. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Äldre kök i original med platsbyggd skåpförvaring och med plats att duka upp för flertalet gäster. Till lägenheten ingår det även ett källarförråd.

Föreningens fastighet ligger längst in på en återvändsgata med minimal biltrafik. På den fina grönskande innergården finns lekplats för barnen. Omtyckt förening som tillhandahåller tvättstuga samt källarförråd. Ytterligare positiva faktorer är att föreningen äger marken, samt har ett antal hyresrätter kvar som säljs då de blir vakanta, och som är en dold tillgång.

Här bor du med ett perfekt läge endast ca 7-8 minuters promenad till trivsamma Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger och T-bana. Natursköna Fagersjöskogen bjuder på löpspår, samtidigt som du har ett bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker, service och shopping för alla smaker.
Kort sagt är detta ett mycket trivsamt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på bara 20 minuter (14 min till Skanstull).

Detta är verkligen ett hem att trivas i! Välkomna att anmäla ert intresse.

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.