Ringvägen 6,1tr Västerhaninge/Haninge
Västerhaninge/Haninge

Ringvägen 6,1tr

Såld

Välkomna till denna renoverade och yteffektiva etta om 20kvm! 2015 genomgick bostaden en renovering med nya ytskikt, ny kokvrå och ny hallinredning. Ni välkomnas in till en hall som med fördel idag även används som en del av kokvrån med kombinerad kyl och frys, gott om förvaring samt avlastningsyta. Hatthylla med plats för skor och ytterkläder finns det givetvis även utrymme för. Ljust och charmigt allrum med fransk balkong. Här finns plats för säng, garderob och matbord. Kokvrå med diskhoar, gasspis och fläkt ovanför. Här finns även gott om förvaring och bra belysning. Stambytt och helkaklat badrum med duschhörna och skön golvvärme. Till lägenheten ingår ett källarförråd och närmaste tvättstuga finner ni tvärs över gården.

Lägenheten är strategiskt belägen ca 300 meter från pendeltågsstationen i Västerhaninge med mycket goda förbindelser till Stockholm. City nås på mindre än en halvtimme med tåg. Med bil kan det i bästa fall ta 25 minuter. Västerhaninge Centrum har ett gott utbud av butiker, bland annat eget Systembolag och matbutik som Hemköp. Större utbud av butiker och ett köpcenter finns i Haninge Centrum. Hanvedens IP erbjuder flera motionsspår varav bland annat en elljuslinga på 7 km. Ett stenkast bort från lägenheten börjar Södertörns vidsträckta naturområden med flera naturreservat, små skogsjöar och oändliga svampskogar.

Perfekt första lägenhet att flytta in i eller som övernattningslägenhet för er veckopendlare! Detta är verkligen ett hem att trivas i. Varmt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

1 170 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.