Värmlandsvägen 31 Farsta
Farsta

Värmlandsvägen 31

Egen brevlåda mitt i raden.

Såld

Egen brevlåda mitt i raden.

Med ett uppskattat och lugnt läge hittar vi detta radhus fördelat över två plan, och med en inredd vind. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, utan att gå miste om den härliga villakänslan. Ibland låter man huset avgöra, ibland är det området som lockar. Just här på Värmlandsvägen kommer du troligtvis falla för båda. Tänk dig ett bekymmersfritt och smidigt boende, utan för många åtaganden.
På husets entrésida finns ett förråd samt stenlagd uteplats där morgon- och förmiddagssolen lyser upp. Köket är startklart för att snabbt hitta en skön lunk med vardagens bestyr. Stort vardagsrum med utgång till baksidan där det finns en trädäckad altan med tak, samt på ovanvåningen en balkong - bägge med eftermiddags- och kvällssol. Här samlas man runt grillen och kanske blir det även lite chipsfras och fredagsmys. Tre sovrum, badrum samt separat wc är också tacksamt när man är fler. Den inredda vinden kanske blir ett hemmakontor?
Fönstren är renoverade och stammarna relinade, det står förvisso föreningen för, liksom mycket annat som hör till det yttre underhållet. Inte bara snyggt, men också tryggt!
Föreningens bilfria område lämpar sig perfekt för barn, och närmsta lekplats ligger på gaveln. De fina gemensamma grönytorna på bägge sidor om huset gör att leklusten kan få frispel för både stora och små. Ja, det här är sannerligen en dröm för barnfamiljen - gångavstånd till förskola och skola, en högt uppskattad pulkabacke runt hörnet och kompisar både här och där.
I månadsavgiften ingår ett av föreningens nybyggda garage som har fjärrkontroll till porten. Föreningen har även garage med laddbox för elbil (elkostnad tillkommer), dock kö till dessa just nu. Om familjen har två bilar så kan den andra bilen parkeras framför garageporten.
Här har ni nära skolor, förskolor, allmänna kommunikationer och all vardagsservice man kan tänkas behöva. Det är bekvämt promenadavstånd till både familjära Farsta centrum och hippa Hökarängen. Den aktive kan ta en löptur i det upplysta motionsspåret i Fagersjöskogen, eller längs sjöarna Magelungen och Drevviken, som även bjuder på fina badplatser samt skridskoåkning vintertid.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 160 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.